Clinique foundation superbalanced / even better / oily skin / brush

Clinique foundation

Her finder du et stort udvalg af clinique foundation på tilbud , se priser på Clinique foundation superbalanced , clinique foundation even better , clinique foundation oily skin , foundation brush og foundation acne
- se hele programmet af clinique foundation på tilbud online her :

 

Alle Clinique hudpleje produkter er gennemtestet og indeholder ikke parfumer. Deres produkter er allergifrie og udviklet af hudlæger, så det optimale er sikret, for din huds sundhed og udseende. Clinique’s produkter giver velvære for din krop og ansigt. 
se udvalget af kosmetik , solprodukter , læbestift , makeup , foundation , mascara , creme , hudpleje produkter og ansigtspleje

Clinique foundation

 

Clinique blev grundlagt i 1968, og er i dag en af verdens førende producenter og leverandører af selektive hudplejeprodukter, makeup og dufte. Alle produkterne er allergitestede og 100 % uparfumerede. Cliniques produkter er skræddersyet til de individuelle hudtyper og behov. Produkterne er baseret på hudlægers forskning og erfaring. 
Clinique har lanceret mange forskellige foundationer, der i blandt Superbalanced. Det er en foundation der er til kombineret hud. Den tilfører fugt til de tørre områder, og den matterer og absorberer overskydende talg på hudens fedtede områder. Den giver et smukt og naturligt look.  Og så er det en foundation der holder længe, så du ikke heletiden behøver at gå og friske den op.
Clinique har også lanceret en foundation der hedder Even Better. Det er en foundation, der passer til alle hudtyper. Even Better mindsker synligheden af misfavninger og beskytter mod fremtidige. Det er en aldersforbyggende foundation, som giver huden et naturligt finish. Der vil ske forbedringer allerede indenfor 4-6 uger. 
Til deres foundationer har Clinique lavet en brush. Denne brush er god til påføringen af foundationen i svært tilgængelige områder, fx øjne, næse ect. Brushen har en unik antibakteriel teknologi som sikre optimal hygiejne.

Wellness - massage og kropsbehandlinger

Her på sitet finder du også informationer på wellness virksomheder og uddannelsessteder, som f.eks. :

Massør uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Massør er en fremtidsorienteret massage uddannelse der er målrettet voksne, det samme gælder akupunktør uddannelse , som egner sig til personer der ønsker en selvstændig massage virksomhed som bæredygtig og har et bredt erhvervssigte.

Fodpleje uddannelsen til Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer er en spændende sundhedsfaglig fodpleje uddannelse , som indeholder fodbehandling af forskellige former for fodproblemer eller fodlidelser. Fodplejeuddannelsen er målrettet voksne, som ønsker at tage en uddannelse sideløbende med arbejdet. Du finder også henvisninger til privathospitaler med brystoperationer som brystforstørrelse priser  , brystreduktion  og brystløft priser eller plastikkirurgi indenfor åreknuder og fedtsugning priser af mave m.m.